BOMBA U PARTIZANU: Nađ VRAĆA dobro poznato ime!
Albert Nađ, Foto: Starsport©

najnovije vesti

BOMBA U PARTIZANU: Nađ VRAĆA dobro poznato ime!

Radi se o sjajnom igraču

Objavljeno:

Golman Partizana, Aleksandar Jovanović ove sezone pruža fenomenalne partije u crno-belom dresu.

Nekoliko puta je spasao svoj tim poraza i nema dileme zašto nosi epitet jednog od, ako ne i najboljeg igrača Parnog valjka.

Aleksandar Jovanović
Aleksandar Jovanović foto: Starsport©

Ipak, Partizan među stativama neće imati samo Jovanovića, jer se vraća dobro poznato lice, a to je Nemanja Stevanović, koji je imao ozbiljne probleme zbog zdravstvenog stanja.

- Nije mi bilo ni malo jednostavno prihvatiti da ću izgubiti polusezonu. U pitanju je bio ozbiljan virus koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića, pa sam morao ozbiljno da pristupim lečenju i oporavku koje je zahtevalo potpuno mirovanje, što mi nije dalo prostora ni da razmišljam o drugim stvarima. Bio sam maksimalmo disciplinovan kako bih mogao što pre da oporavim organizam i vratim se treninzima. Prvih mesec i po dana je bilo strogo mirovanje. Kasnije sam mogao malo i da šetam, pa je bilo koliko-toliko lakše.

Nemanja Stevanović
Nemanja Stevanović foto: Starsport©

Otkrio je Stevanović šta mu je bilo najteže

- Nije bilo lako nositi se sa činjenicom da odjednom, posle dva treninga dnevno i nekog načina života, ne možete ni da šetate maltene. Imao sam podršku od svih pa mi je to davalo snagu. Kada dođe do ovakvih situacija, shvatite da je ipak zdravlje na prvom mestu i onda vam to daje neku snagu da sve izdržite.

U ponedeljak je počeo sa treninzima.

- Saigrači su me stalno zvali i slali poruke, a juče su se svi obradovali kad sam se pojavio na treningu. Bili su uz mene i hvala im na tome! Odradio sam trening laganog trčanja uz nadzor doktora i kondicionih trenera Miše i Saleta (prim.aut – Miša Filipović i Aleksandar Tomić). Naravno, jedva sam dočekao da se vratim treninzima i taj prvi trening mi je bio kao da sam prvi put izašao na teren.

Nemanja Stevanović sa Grobarima
Nemanja Stevanović sa Grobarima foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Prvi mesec će se postepeno uvoditi u trening.

- Imamo plan za prvih mesec dana, ali pre svega, u tom periodu, treba da vratim telo kako fizički tako i kondiciono u neki optimalan tonus da bih što spremnije dočekao pripreme i naredne izazove koji me očekuju, a biće ih, radosno - završava Stevanović.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.